Türkmen: Ligdeki Mücadele Son Düdüğüne Kadar Devam Edecek - Son Dakika
Spor

Türkmen: Ligdeki Mücadele Son Düdüğüne Kadar Devam Edecek

Türkmen: Ligdeki Mücadele Son Düdüğüne Kadar Devam Edecek

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Ligdeki mücadele son maçın son düğüne kadar devam edecek" dedi.

28.02.2014 14:54  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, yarın deplasman karşılaşacakları Fethiyespor karşılaşması için Ordu'dan ayrıldı. Orduspor, mutlak galibiyet için yola çıkarken, Orduspor kulüp başkanı Nedim Türkmen, çok zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirtti.

Türkmen, yaptığı açıklamada, "Daha çok zor geçecek 11 maçımız var. Çok zor bir sürü rakibimiz var. Yarın önemli bir maçımız var. Futbolcu kardeşlerimize teknik ekibimize güveniyoruz. Ligdeki mücadele son maçın son düğüne kadar devam edecek. 7 tane rakibimiz var. Her maç çok zor, her maç final. En az hata yapan kazanacak" diye konuştu.

"ORDUSPOR, ORDUYU TEMSİL EDİYOR"

Orduspor'a yapılacak 1 liralık yardımın 10 liralık etki yapacağını söyleyen Başkan Türkmen, "Ordu Valisi Kenan Çiftçi bir yemek düzenledi. OTSO ve iş adamlarımız destek verdi. Biz takımımızı zor şartlar altında buraya kadar getirdik. Sezon başında 200 kombine satabildik, reklamımız olmadı. Sorumlu bir kulüp başkanı olarak herkesin peşinatını, primlerini, maç başlarını bir bölümünü ödedik. Yabancıların maaşlarını ödedik. Buraya kadar geldik. Orduspor, Orduyu temsil ediyor. Herkesi temsil ediyor. Herkesin bu sorumluluğu duyması gerekiyor. Başarabileceğimiz, eski günleri yakalayabileceğimiz bir yola girdik. Ekonomik anlamda futbolcu ve teknik ekibi yüksek primlerle motive edebilirsek daha kolay olabilir. Para her şey değil ama bu dayanışmayı sergilemek için bir araya gelmekte çok önemli. Bu dayanışmaları her yerde sergilememiz lazım. Birlik ve beraberlik her zaman başarıyı getirir. Sayın valimize ve iş adamlarımıza, OTSO'ya teşekkür ediyorum. Orduspor'a yapılacak 1 liralık katkı 10 liralık etki yaratacaktır" şeklinde konuştu.

Öte yandan Fethiyespor ile Orduspor, yarın saat 14.00'te Fethiye İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 dakikada Tolga Özkalfa düdük çalacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkmen: Ligdeki Mücadele Son Düdüğüne Kadar Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement