Tüvturk "Ücretsiz Randevuyu Kaldırdı" İddialarını Yargıya Taşıyacak - Son Dakika
Ekonomi

Tüvturk "Ücretsiz Randevuyu Kaldırdı" İddialarını Yargıya Taşıyacak

TÜVTURK, internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden ücretsiz verilen araç muayene randevu hizmetinin kaldırılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını, bu iddiaları ortaya atan ve yayan kişiler hakkında yasal yollara başvurulacağını açıkladı...

29.01.2013 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜVTURK, internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden ücretsiz verilen araç muayene randevu hizmetinin kaldırılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını, bu iddiaları ortaya atan ve yayan kişiler hakkında yasal yollara başvurulacağını açıkladı TÜVTURK, internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden ücretsiz verilen araç muayene randevu hizmetinin kaldırılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını, bu iddiaları ortaya atan ve yayan kişiler hakkında yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları, İnternet ve e-mail yolu ile yayılmaya çalışıldığını duyurduğu "TÜVTURK kendi internet sitesinden ücretsiz olarak randevu verme hizmetini kaldırdı, farklı ve ücretli numaralara yönlendirme yaparak vatandaşları mağdur ediyor" iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın denetiminde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTURK'ün, 196 sabit istasyonunun 155'inde randevulu muayene hizmeti verdiği belirtildi.

-"FARKLI BİR KURUMA YÖNLENDİRME SÖZ KONUSU DEĞİL"-

Araç muayene randevularının www.tuvturk.com.tr internet sitesi ve çağrı merkezleri üzerinden ücretsiz olarak verildiğinin altını çizen açıklamada, "Bu hizmetin kaldırılması gibi bir durum, kesinlikle söz konusu değildir" denildi. Bunun dışında, şirketin internet sitesinden farklı bir numaraya ya da kuruma herhangi bir yönlendirme yapılmasının da söz konusu olmadığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

-"YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI KAMUOYU İLE PAYLAŞMAK İSTERİZ"-

"Bizim dışımızda farklı kişi ve kurumlar, kendi inisiyatifleri ile yine herkese açık olan internet sayfamızı kullanarak muayene randevu hizmetine aracılık hizmeti vermekte, bunu da reklam çalışmaları ile duyurmaktadırlar. Bu aracılık hizmeti ile kurum olarak bizim hiç bir ilgimiz bulunmamaktadır. Hal böyleyken, kurumumuz hakkında yalan olduğu açık olan ve itibarımızı zedeleyecek nitelikte ithamlar içeren bu iddiaları ortaya atan ve yayan kişiler hakkında yasal yollara başvuracağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz." - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tüvturk 'Ücretsiz Randevuyu Kaldırdı' İddialarını Yargıya Taşıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement