Tuzluca Belediye Başkanı Gültekin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tuzluca Belediye Başkanı Gültekin Açıklaması

Tuzluca Belediye Başkanı Gültekin Açıklaması

30 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Tuzluca Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gültekin, “Buradan büyük şehirlere göç etmiş Tuzlucalılar yönlerini Tuzluca'ya dönmelidir” dedi.

03.05.2014 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Tuzluca Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gültekin, "Buradan büyük şehirlere göç etmiş Tuzlucalılar yönlerini Tuzluca'ya dönmelidir" dedi.

Tuzluca Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gültekin yaptığı açıklamada; yapmak istediği ilk işin Tuzlucalıları Tuzluca'yla buluşturmak olduğunu söyledi. Gültekin, "Cumhuriyetle yaşıt olan Tuzluca ilçesinin doğal güzellikleriyle cazibe merkezi olmasına yeter. Bunun için diyorum ki, Tuzlucalılar yönlerini Tuzluca'ya dönmelidir" dedi.

"30 YIL SONRA BURADA HUZUR BULDUM"

Kendisinin 30 yıl Tuzluca'dan ayrı kaldığını kaydeden Gültekin, "Ancak yüreğim hep burada attı. Gerçek huzuru ve mutluluğu da yine burada buldum. Bunun için diyorum ki, yılda bir kez ve tatil amaçlı da olsa hemşehrilerim yönlerini Tuzluca'ya çevirsinler. Böylece hem memleketlerine katkı sunmuş hem de kopmamış olurlar" şeklinde konuştu.

"ÇALIŞAN KİMSEYİ İŞİNDEN ETMEM"

Kendisiyle ilgili olarak "Göreve geldikten sonra birçok kişiyi işinden etti, sürgüne gönderdi" şeklindeki açıklamalara cevaplayan Gültekin, "Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben çalışan ve üreten kimseyi yerinden etmeyeceğim. Yaptığımız tespitte birçok insanın çalışmadan, bankamatik yöntemiyle para aldığını gördük. Kendilerine müdürlüklerine bağlı olarak çalışmalarını istedik. İsminin karşılığında belediye adına ne yazıyorsa o işi yapsınlar istedik. Ha bunu da beğenmeyen olursa, yani müdürlüğünde çalışmak istemeyen olursa tolerans göstermeyiz ve istifa etme hakkına sahipler elbette. Birkaç kişinin çıkarı uğruna Tuzlucalının hakkını yedirmeyeceğimi herkesin bilmesini istiyorum. Benim tek derdim Tuzluca'nın sorunlarının çözülmesi, ilçenin gelişmesidir" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuzluca Belediye Başkanı Gültekin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement