Üçgen Park Yeşile Bürünüyor - Son Dakika
Güncel

Üçgen Park Yeşile Bürünüyor

Üçgen Park Yeşile Bürünüyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe merkezindeki Üçgen Park'a 2 bin 500 ağaç dikimi yapılacak.

26.08.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi, önceki yıllarda özel işletmecilerde bulunan ilçe merkezindeki Üçgen Park'ı devralarak yenileme çalışması başlatmıştı. Yaklaşık 3 bin metrekare alanı bulunan Üçgen Park'ta başlayan çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Siverek Belediyesi'nin ilçenin en çok ilgi gören parkı konumundaki Üçgen Park'ta yaklaşık 2 bin 500 ağaç ve bitkinin ekimine başladı. Kısa bir süre sonra yapım çalışmaları tamamlanacak parkın Siverekliler için önem taşıdığını bildiklerini söyleyen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, çalışmaların sonunda parkın son derece modern bir hale geleceğini belirtti.

Yılmaz, "4 ay önce projesini uygulamaya başladığımız Üçgen Parkta çalışmalarda sona yaklaşıyoruz. Park alanında dikimi yapılacak çok çeşitli ağaç ve bitkilerimiz çalışma alanına getirilerek dikim çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kısa bir süre sonra sona erecek" dedi.

Parkta üstü açık ve kapalı alanlarını olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, "Bayan mescidi, şark odaları, kafe, oyun salonları bahçesinde süs havuzları bulunacak şekilde dizayn ettik. Parkımızı kısa sürede tamamlayarak, aslına uygun bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Projemiz Siverek tarihinde bir ilk olacak ve bir benzerinin yapılmamış olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Üçgen Park Yeşile Bürünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferhat gücer: Siverekte topçu alayı şehir dışına taşınacakta 2 iki yıl oldu sayın başkan nerde verdiniz Süzer hani yolu parke taşı olmayan küy kalmiyacaktı nerde verdiniz Süzer karcadağdan yoları olmayan hala bir sürü küy var 0 0 Yanıtla

Advertisement