Uğurlu'ya Belediyenin Eli Uzandı - Son Dakika
Güncel

Uğurlu'ya Belediyenin Eli Uzandı

Uğurlu\'ya Belediyenin Eli Uzandı

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Uğurlu mahallesinde vatandaşların mağduriyetine yol açan çöp yığını için çalışma başlattı.

22.10.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Yasasıyla il sınırları içerisinde bulunan tüm köyler mahalle statüsüne kavuştu. Büyükşehir yasasıyla birlikte kurulan Eyyübiye Belediyesi de mahalleye dönüşen köylerde temizlik çalışması başlattı. Uzun yıllar köylerde biriken ve şu ana kadar hiç temizlenmeyen çöp yığınları temizlenmeye başlandı.

Eyyübiye Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Uğurlu mahallesi sakinleri de Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye ulaşarak yıllardır temizlenmeyen çöp yığınlarının temizlenmesini istedi. Bu talep üzerine harekete geçen ve Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünü görevlendiren Başkan Ekinci'nin bu tavrı vatandaşların takdirini topladı.

Yıllardır çöplerinin toplanılmadığını söyleyen mahalleliler, Başkan Ekinci'ye teşekkürlerini ileterek, "20 yıldır köyümüze hizmet gelmiyordu. Ama Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ulaşır ulaşmaz anında bizlere geri dönüş yaptı ve yıllardır temizlenmeyen çöpler temizlenmeye başlandı. Bundan dolayı Başkan Ekinci'ye ve çalışma ekiplerine şükran borçluyuz" dedi.

Hafta sonu Uğurlu mahallesine çıkarma yapan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü burada hummalı bir çalışma başlattı. 2 kamyonet, 2 kepçe ve 8 temizlik personeli ile Uğurlu mahallesinde çalışma yapan Eyyübiye Belediyesi, vatandaşlar tarafından takdir topladı. Yapılan bu çalışmaların hafta sonuyla sınırlı kalmayıp aralıklı günlerle devam edeceği öğrenildi.

GELEN TALEPLER KARŞILIK BULUYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede yapılan çalışmalar konusunda hemen hemen her gün birim amirleriyle sürekli irtibat kuruyor. Vatandaşlardan gelen talepleri çalışma arkadaşlarına aktaran Başkan Ekinci, sorunların çözümü noktasında kendisine gelen taleplere anında cevap veriyor.

20 yıldır Uğurlu Mahallesi'nde çöplerin toplanmadığını belirten mahalle sakini İsa Çelik, ''Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye çok teşekkür ederiz. Başkanımız Ekinci'den bu çöplerin toplanması için belediyeye giderek ricada bulunduk. Sağ olsun o da bizleri kırmayarak bugün çöplerimiz toplatıldı. Belediyemiz, araçlarını göndererek tüm çöplerimizi topladı. Mahallemizdeki boş arazide biriken tüm çöplerimiz temizlendi'' dedi. Kırsal kesimde yaşanan bu çalışma diğer mahallelerde de ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Uğurlu'ya Belediyenin Eli Uzandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement