Uluslararası Edirne Film Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

Uluslararası Edirne Film Festivali

Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Bogdan Stenovici, Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Edirne'de, başrol oyunculuğunu üstlendiği "Seçilmiş" isimli filmi seyretti.

23.11.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Bogdan Stenovici, Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Edirne'de, başrol oyunculuğunu üstlendiği "Seçilmiş" isimli filmi seyretti.

Bir alışveriş merkezinde gösterime giren filmi, yönetmen Cristian Comeaga ve vatandaşlarla birlikte izleyen Stenovici, filmin ardından söyleşiye katıldı.

Daha sonra onuruna düzenlenen kokteylde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile bir araya gelen Stenovici, Edirne'ye bir bürokrat olarak değil, aktör olarak geldiğini belirtti.

Festivali çok önemli ve anlamlı bulduğunu ifade eden Stenovici, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir aktör olarak buradayım. Biraz önce de festivalde gösterilen kendi filmimi izledim. Dünya zor bir dönemden geçerken dostluğumuzu muhafaza etmemiz çok güzel" dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ise Stenovici'nin burada bir bakan yardımcısı değil, aktör olarak bulunduğunu hatırlattı.

Stenovici'nin kendisine verilen koruma ekibini kabul etmediğini anlatan Vali Şahin, "Kendisi bir aktör olarak geldiğini söyledi. O nedenle eskort istemedi. Bugün de kendisinin oynadığı filmi sinemaseverlerle birlikte izledi" diye konuştu.

Vali Şahin, ilk defa düzenledikleri Uluslararası Edirne Film Festivalini çok önemsediklerini ve festivalin, Balkan ülkelerinin ortak kültürünü yansıttığını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Uluslararası Edirne Film Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement