Uluslararası Enerji Konferansı İstanbul'da Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Uluslararası Enerji Konferansı İstanbul'da Başladı

Uluslararası Enerji Konferansı, "Kıtalar arasındaki ruh: Değişen dünyada enerji jeolojisi" teması ile İstanbul Kongre Merkezinde başladı.

15.09.2014 10:14  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Petrol Jeologları Derneğinin (AAPG) düzenlediği Uluslararası Enerji Konferansı, "Kıtalar arasındaki ruh: Değişen dünyada enerji jeolojisi" teması ile İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı.

Ana sponsoru TPAO olan konferansta özel oturumlar, paneller ve sunumlarla küresel petrol endüstrisi mercek altına alınacak.

Teknik programın ilk oturumunda moderatörlükleri Petronas Başkanvekili Adif Zulkifi ve ExxonMobil Upstream Projeleri Danışmanı Pınar Yılmaz üstlenirken, TPAO Genel Müdür Vekili Besim Şişman, Exxon Mobil şirketinin Avrupa, Rusya ve Hazar bölgeleri başkan yardımcısı Rocky Becker, Suudi Aramco şirketinin icra kurulu başkanı İbrahim Assaadan, Kuveyt Foreign Petroleum şirketinin başkan yardımcısı Hosnia Hashim ve MOL Group Upstream İkinci Başkanı Alex Dodds konuşmacı olarak yer aldı.

İlk oturumda kaynakların güvenli ve temiz teknoloji ile yönetimi ve stabil, uzun vadeli hukuki düzenlemeler ve politikalar konuşuldu.

Konferansta panellerin yanı sıra, enerji firmalarının yeni teknolojilerini anlattıkları sergi alanı da gün boyu katılımcılara açık olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Uluslararası Enerji Konferansı İstanbul'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement