Ümit Karan'dan Arda'ya Yazım Yanlışlarıyla Dolu Destek Mesajı - Son Dakika
Spor

Ümit Karan'dan Arda'ya Yazım Yanlışlarıyla Dolu Destek Mesajı

Ümit Karan, eski takım arkadaşı Arda Turan'a gelen tepkileri Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirdi. Karan'ın paylaşımındaki yazım yanlışları ise dikkat çekti.

21.06.2016 22:12  Güncelleme: 22:16

İspanya maçı sonrası Arda Turan'la ilgili yapılan sert eleştirilere karşı, eski takım arkadaşı Ümit Karan, Instagram hesabı üzerinden Arda'ya destek mesajı yayınladı. Ancak Karan'ın paylaşımındaki fazlaca yazım hataları mesajın önüne geçti.

İşte Ümit Karan'ın hatalarla dolu Instagram paylaşımı:

"Sabah'dan Akşam'a kadar Arda Turani eleştirim yerden yere vurum ama hic kimse onu Milli macda bu şekilde rençide edemez.En ağar yorumu ben yaptim belkide ama o herzaman kardeşim ve bu ülkenin en başarali oyuncusu ona Kaptanlik ve Abilik yaptim icin gurur duyorum...."


Ümit Karan\'dan Arda\'ya Yazım Yanlışlarıyla Dolu Destek Mesajı

Son Dakika Spor Ümit Karan'dan Arda'ya Yazım Yanlışlarıyla Dolu Destek Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet Şanlı Türk: Bu durum malesef ülkemizin bir gerçeği, zenginlerimizin büyük kısmı eğitim konusunda yetersizler, bir çok hal ve davranışları bunu çok açıkça gösteriyor, en basitinden oldukça büyük miktarda paraya sahip bir çok zengin insanımız henüz sesli sessiz harfleri dahi bilmiyorlar, ama altlarında en iyi marka arabalar, ülkemde para kazanmak bu derece kolay olmamalıdır, evet yetenekliler ancak eğiğtim olarak malesef çoğu sıfır çekiyor . 2 0 Yanıtla
  • cep telefonundan: cep telefonuyla yazılmış sanırım,olabilir önemli olan verdiği mesaj diye düşünüyorum 1 1 Yanıtla
  • ....: yılan kendi eğrisini görmezmiş, deve boynun eğri dermiş. 2 0 Yanıtla

Advertisement