Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. Bölümü Son Fragmanında Onur Fırat'ı Kaçırıyor! - Son Dakika
Magazin

Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. Bölümü Son Fragmanında Onur Fırat'ı Kaçırıyor!

Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Onur, Fırat'ı kaçırıyor! Umuda Kelepçe Vurulmaz 3. bölümde ne oldu ve 4. bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

23.11.2016 13:52  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'nin çiçeği burnunda dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. bölümüyle yoluna devam ediyor. Perşembe akşamı yayınlanacak 4. bölümün son detayları, 4. bölüm 2. fragmanı ile belli oldu.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Fırat'ın hayatında yeni bir sayfa açılıyordur artık. İntikamını almasına izin vermeyecek, kendisini seven insanlar vardır hayatında. İnci, Ceren ve arkadaşları... Fırat kendisini yeniden toparlamaya çalışırken Ceren ile daha da yakınlaşırlar. Ama bu yakınlaşmanın bedeli de ağır olur.

FIRAT TEHLİKELİ BİR TUZAĞIN İÇİNDE

Onur her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Fırat'ı bu defa çok tehlikeli bir tuzağın içine çeker. Fırat sahip olduğu her şeyi kaybetmeye çok yakındır. Kaza görüntülerini izleyen Güler ise artık oğlunun katillerinin kimler olduğunu biliyordur. Perihan ile yüzleşir. Perihan, Güler'in ciddiyetini gördüğü anda oğlunu korumak için harekete geçer.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fırat'ın kaçma girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır ve arkadaşları, İnci hoca herkes öğrenmiştir. Birlikte yola çıktıkları Fırat, şimdi arkadaşlarının gözünde onları yarı yolda bırakan, umutlarını elinden alan biridir. Fırat arkadaşlarına nedenlerini anlatmak için uğraşır ve fedakarlıklarda bulunur. Oğlunun her yaptığının üzerini örten Perihan da Fırat'ın kaçma girişiminin bir bedeli olduğuna inanıyordur. Bunu Fırat'a ağır ödetmek ister ama Ceren buna asla müsaade etmiyor.

Perihan'a Fırat'ın kim olduğunu söyler. Güler ise tüm bu yaşananlardan habersiz oğlunun ulaşmaya çalıştığı görüntüleri ele geçirir. Bütün sırlar bu CD'nin içindedir ve Güler izlediği taktirde her şeyin ortaya çıkmasından korkmaktadır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. bölümü perşembe akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. Bölümü Son Fragmanında Onur Fırat\'ı Kaçırıyor!

Son Dakika Magazin Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. Bölümü Son Fragmanında Onur Fırat'ı Kaçırıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement