Ünal Aysal "İstifa Ederim!" - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal "İstifa Ederim!"

Ünal Aysal "İstifa Ederim!"

Galatasaray Liv Hospital'ın, Fenaerbahçe Ülker'le final karşılaşmasına çıkmaması, Sarı Kırmızılı yönetimle Divan Kurulu'nu karşı karşıya getirdi.

20.06.2014 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Divan Kurulu üyeleri ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasında dün büyük bir kriz patladı. Habertürk'ün haberi şu şekilde:

Bazı Divan üyeleri, camia içinden birçok tepki geldiğini, kulübün imajının zedelendiğini ve bir deklerasyonla bunun kamuoyuna duyurulması gerektiğini ifade etti. Bazı üyeler Başkan Ünal Aysal'a ulaşıp, konu hakkında bilgi verdi. Rest çeken Aysal, "Eğer böyle bir şey yapar, kararımızı eleştiren bir deklerasyon yayınlarsanız ben ve yönetim kurulum derhal istifa ederiz!" dedi.

İkinci kez denediler

Bu çıkış üzerine Divan üyeleri, durumu tekrar gözden geçirip orta yol bulmaya çalıştı. Hatta Aysal yeniden arandı ve "Biz deklerasyonu tepkileri dile getirmek için yapmak istiyorduk. İstifa değil de eleştiri olarak değerlendirmenizi umuyorduk" şeklinde bir adım attı. Ancak Aysal vazgeçmedi ve "Kararım kesin, o zaman istifa ederiz" diyerek tartışmaları bitirdi.

İrfan Aktar arada kaldı

Divan Başkanı İrfan Aktar'ın yönetimin yanında yer almasına rağmen, gelen yoğun baskılar nedeniyle arada kaldığı öğrenildi. Bazı üyelerin, "Mutlaka açıklama yapmalalıyız, bunu yönetime bildirelim" şeklindeki ısrarı üzerine Aktar da pes etti. İrfan Aktar, Ünal Aysal'ın istifa restinin ardından NTV Spor'a şu açıklamayı yaptı: "Federasyon hiçbir girişim yapmazsa, biz yönetimi haklı buluruz. Ancak şubenin kapatılması söz konusu değil."

Habertürk

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ünal Aysal 'İstifa Ederim!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet: teknik direktörü tutamıyorsunuz, bulamıyorsunuz, yönetim içi çatlak, ödemeleri yapmıyorsunuz,transfer belirsiz, yabancı alamıyorsunuz, elinizde çok var, futbolcu gönderemiyorsunuz tazminat çok, yeni teknik direktörle anlaşamıyorsunuz elalemin kulübü sözleşme yaparken uyumamış tazminat koymuş onu ödemek zorundasınız dikkar ederseniz hep gs. veriyor ve ödüyor neden çünkü bizimkiler bu işi bilmiyor acemiler, yetersizler kurumsal olmazsan işte böyle olur. 5 0 Yanıtla
  • mehmet: istifa et git vs. ama galatasaray'a zarar getirecek hareket yapmayın yeter artık başınızda fener gibi ne şike ne bilmem ne hiçbirşey yok ama fenerden daha kötüsünüz fener ayakta bizimkiler yatakta nasıl bir yönetim bu futbolu ayrı dert baskaeti ayrı dert proaktif olsaydınız hem futbolda hem de baskette olacakları net olarak görürdünüz 4 0 Yanıtla

Advertisement