Ünal Karaman: "O Kupayı Biz Kaldıracağız" - Son Dakika
Spor

Ünal Karaman: "O Kupayı Biz Kaldıracağız"

Ünal Karaman: "O Kupayı Biz Kaldıracağız"

Süper Lig’e yükselecek takımın belirleneceği Play-off’a kalan Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, "O kupayı biz kaldıracağız" dedi.

24.05.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'e yükselecek takımın belirleneceği Play-off'a kalan Adana Demir spor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "O kupayı biz kaldıracağız" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yardımcıları Hayati Soydaş, Ersin Aka ve Selçuk Erdoğan'ın da katıldığı toplantıda spor basınıyla bir araya gelerek sohbet etti. Sezonun genel bir değerlendirmesini yapan Karaman, "Milyar dolarların harcanmasıyla dahi oluşturulamayacak bir taraftar kitlesine sahip olmak Adana Demirspor'un en büyük zenginliğidir. Her türlü ortamda, yağmur, çamur, soğuk sıcak demeden takımlarına destek olan o muhteşem taraftarımıza en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Valimiz, belediye başkanlarımız, sponsorlarımız Temsa'ya, Algomed Hastanesi'ne ve çeşitli şekilde destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Oynayanıyla, oynamayanıyla alınlarından öpülesi bir futbolcu grubuyla en iyiyi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Karaman, "Play-off'taki rakibimiz Antalyaspor ile perşembe günü oynayacağımız ilk müsabaka için pazartesi günü Antalya'ya geçip çalışmaları orada yapacağız. Önce Allah'a, sonra kendime, sonra da ekibim ve futbolcularıma güveniyorum. Gönülden inanan ve kenetlenen bu oyuncularımızla 5 Haziran günü sahaya çıkıp, o kupayı biz kaldıracağız. Benim takımım bunu başaracak. Kendilerine inancım tamdır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünal Karaman: 'O Kupayı Biz Kaldıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement