Uncharted 4 A Thief's End Son Fragman Yayımlandı - Son Dakika
Teknoloji

Uncharted 4 A Thief's End Son Fragman Yayımlandı

Uncharted 4 A Thief's End Son Fragman Yayımlandı Çıkışına artık sayılı günler kalan bu efsane serinin son oyunu için heyecan dorukta.

26.04.2016 14:16

uncharted-4-thiefs-end-son-fragman-tanitim-video-hikaye

Uncharted 4 A Thief's End Son Fragman Yayımlandı

Çıkışına artık sayılı günler kalan bu efsane serinin son oyunu için heyecan dorukta. Yapımcılar artık son oyun ile ilgili son tanıtım videosunu da yayımladılar. Bu yayımlanan video diğerlerine nazaran daha duygu dolu daha bir sinematik.

Yapımcıların yaptığı açıklama da bu oyun, Nathan Drake ile yapılacak olan son yolculuk. Playstation 4 için özel olarak çıkan oyunun yapımcılarının The Last of US oyunununda yapımcıları olduğunu unutmayın. Seriyi oynamamış olanlara kesinlikle Playstation özel olarak çıkmış olan bu koca serinin kesinlikle oyun çıkmadan diğer oyunlarını bitirin. Yapımcı Naughty Dog bu kez son fragmanın ismini de biraz duygusal kullanmış. Bu yeni ve son fragmanın ismi "One Last Time" (Son Bir Defa) ve bu derece kısa yayımlanan başka bir fragmanı hiç olmamıştı oyunun.

Uncharted 4 A Thief's End çıkış tarihi 10 Mayıs 2016 bu tarihle birlikte seriye bir nokta koyacağız. Uncharted 4 A Thief's End unutmayınız oyun tamamen TÜRKÇE.

Uncharted 4 A Thief's End Son Fragman Yayımlandı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Uncharted 4 A Thief\'s End Son Fragman Yayımlandı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Uncharted 4 A Thief's End Son Fragman Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement