Until Dawn Başarısından Dolayı Sony Oldukça Mutlu - Son Dakika
Teknoloji

Until Dawn Başarısından Dolayı Sony Oldukça Mutlu

Until Dawn Başarısından Dolayı Sony Oldukça Mutlu

Ağustos ayının sonunda PS4 platformuna özel bir şekilde piyasaya sürülen ve adeta uzun bir film tadına sahip Until Dawn, Sony'i oldukça sevindirmiş gibi görünüyor.

02.10.2015 08:46

until-dawn-psn_sony

Ağustos ayının sonunda PS4 platformuna özel bir şekilde piyasaya sürülen ve adeta uzun bir film tadına sahip Until Dawn, Sony'i oldukça sevindirmiş gibi görünüyor.

Oldukça klişe bir hikayeyi muazzam bir film tadında anlatan yapım, aynı zamanda sahip olduğu mükemmel görsellik ve elbette oyuncuya bağlı bir şekilde tamamen değişen hikayesiyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Bugün ise Sony'nin dünya genelindeki müdürü Shuhei Yoshida yapım hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Yoshida açıklamasında; "İnsanların Until Dawn için verdiği tepkiden dolayı çok mutluyuz, özellikle Twitch ve YouTube gibi kanallar üzerinden yayın yapan kullanıcıların. Diğer oyuncuların oynayışlarını izlemek aşırı eğlenceli, oyunu bitirmiş olsanız dahi. Çünkü, diğer oyuncular her zaman sizden daha farklı seçimler yapabiliyor. Oyunun bu başarısı beni çok mutlu etti. Bu pozitif sonuçların herkes için sürpriz bir durum olduğunu düşünüyorum. Bu kesinlikle gelecekteki interaktif oyunlar için muazzam bir gelişme oldu, bu türün büyük hayranıyız. Bu tür ile çok daha geniş kitlelere hitap edilebilir. Oyun oynama konusunda iyi olmanıza gerek yok, sadece bu tür oyunları oynayan arkadaşlarınızı bile izleyebilirsiniz. İnanıyoruz ki bu tür oyunlar, insanların konsol yapımlarını izleme oranını da yükseltmeyi başaracak." sözlerine yer verdi.

Doğruya doğru, Until Dawn oynamanın yanı sıra izlemenin bile ciddi şekilde eğlenceli olduğu bir yapım. Yoshida'nın bu açıklamasıyla birlikte, yapımın veya benzer türde yapımların gelecekte PS4 oyuncularıyla buluşacağı da garanti altına alınmış oldu. Heyecanla benzer yapımların piyasaya sürülmesini beklemekteyiz!

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Until Dawn Başarısından Dolayı Sony Oldukça Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement