Urfalı Gazetecilerin Ev Hayali Gerçek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Urfalı Gazetecilerin Ev Hayali Gerçek Oluyor

Urfalı Gazetecilerin Ev Hayali Gerçek Oluyor

Şanlıurfa'da gazetecilere yönelik Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 229 adet konut için kura çekimi yarın yapılacak.

17.09.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa'daki gazeteciler için yapılan konutların teslimi için çekilecek kura tarihleri belli oldu. Konuyla ilgili Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanlığından Hakan Kayhan ile yapılan görüşmelerin ardından, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapımı devam eden 'Basın Sitesi' konutlarında gazetecilerin dairelerinin belli olması ve ödeme yapmaya başlamaları için 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da, TOKİ temsilcileri ve noter huzurunda kura çekimlerinin yapılması kararlaştırıldı.

NOTER VE SALON HAZIR

Konutlarda son aşamaya gelindiğini ve dolayısıyla kura çekimlerinin yapılacağını belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "TOKİ Finansman Dairesi Başkanlığından edindiğimiz bilgiler doğrultusunda noter ve kura çekiminin yapılacağı salon konusunda çalışmalarımızı tamamladık. Konut kuralarımız, Urfa Cty AVM bünyesindeki Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans ve Sergi Salonunda, 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da, TOKİ temsilcileri ve noter huzurunda yapılacak. Hepimiz için hakkımıza hayırlısı olsun" dedi.

'BASIN EMEKÇİLERE HAYIRLI OLSUN'

Yeni yapılan evlerin Şanlıurfa'daki basın emektarlarına hayırlı olasını dileyen Polat, kura çekiminden 10 gün sonra yüzde 15 ödemelerin yapılacağını ve konutların yıl içinde teslim edileceğini söyledi. TOKİ tarafından, 06 Mayıs 2013 günü ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesinin kararlaştırılan tarihten önce tamamlanacağı belirtiliyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Gazetecilerin Ev Hayali Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement