Urfaspor, Osmanlıspor Maçı - Son Dakika
Güncel

Urfaspor, Osmanlıspor Maçı

Urfaspor, Osmanlıspor Maçı

PTT 1. Lig'in 22'nci haftasında Şanlıurfaspor, GAP Arena'da konuk ettiği Osmanlıspor karşısında 1-1'lik skorla berabere kaldı.

02.03.2015 10:25

Şampiyonluk parolası ile çıktığı sezonda taraftarına bekleneni sunamayan Şanlıurfaspor, dün karşılaştığı Osmanlıspor maçından beraberlikle ayrıldı.

İlk yarıda Osmanlıspor'un, ikinci yarıda ise Şanlıurfaspor'un karşılıklı olarak penaltılardan kaydettiği gollerle GAP Arena'da galibiyet gören olmadı.

Maçın ardındanbir değerlendirme yapan rakip oyuncu Mehmet Yıldız, "Bizim galibiyete daha çok ihtiyacımız vardı. Kısmetsizlik oldu. Rahat 5 tane atamadığımız gol pozisyonumuz var. Rakip Şanlıurfaspor 1 puan için oynadı. Onların istediği gibi oldu ve maç beraberlikle sona erdi. Bundan sonraki maçlara bakacağız" dedi.

Maçın penaltılarla bitmemesini dilediğini söyleyen Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise "İlk yarı biz ikinci yarı da Şanlıurfaspor güzel oynadı. Futbol adına güzel bir oyun sergilendi. Grupta puanlara bakacağız artık. Önümüzde önemli maçlar var. Bu saatten sonra puan kaybetmek istemiyoruz" diye konuştu.

Zenke maç sonrası, "Basit bir maç olmayacağını biliyorduk. Osmanlıspor iyi bir takım. Bizim de onların da kaçırdığı pozisyon oldu. İkinci yarıda bizim onlara oranla daha fazla pozisyonumuz vardı. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama eşitlik çıktı. Biz yine aynı parola ile yarışa devam edeceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfaspor, Osmanlıspor Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement