Üsküdar'da Çıkan Yangında 7 Kişi Mahsur Kaldı - Son Dakika
3. Sayfa

Üsküdar'da Çıkan Yangında 7 Kişi Mahsur Kaldı

Üsküdar\'da Çıkan Yangında 7 Kişi Mahsur Kaldı

Üsküdar'da, 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın sonucu üst katlarda oturan vatandaşlar mahsur kaldı. Yoğun dumandan etkilenen 7 kişi, binadan tahliye edildi.

25.01.2016 19:02  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da Taylan Sokak'ta üç katlı binanın zemin katında çıkan yangın sonucu üst katlarda oturan vatandaşlar mahsur kaldı. Yoğun dumandan etkilenen yedi kişi itfaiye erleri tarafından merdivenle alınarak binadan tahliye edildi. Vatandaşları kurtaran itfaiye erlerinden biri de dumandan etkilenerek fenalık geçirdi.

YANGININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Üç katlı bir binanın zemin katının mutfağında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda yayılan alevler, kuruması için evin balkonuna asılan giysilere de sıçradı.

VATANDAŞLAR İTFAİYEYE HABER VERDİ

Dumanın çok yoğun olduğu yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Ancak çıkan dumanlar nedeniyle binanın üst katlarındaki vatandaşlar mahsur kaldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

MAHSUR KALANLARI İTFAİYE KURTARDI

Üst katlarda mahsur kalan yedi kişi itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı. Dumandan etkilenen bina sakinlerine olay yerine gelen ambulanslarda ilk müdahale yapıldı. Mahsur kalanları kurtaran itfaiye erlerinden biri de dumandan etkilendi. Ambulansa bindirilen itfaiye erine oksijen verildi.

Yangından kurtarılan ve dumandan etkilendiği belirlenen yedi kişinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

MAHSUR KALANLARIN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mahsur kalanların kurtarılmasıyla panik anı sona erdi. İtfaiye erleri yangının çıktığı dairede duman tahliye çalışması yaptı.

Öte yandan, yangını duyan vatandaşlar sokağa akın etti. Onlarca insan yangını seyrederken, mahsur kalanların yakınları sinir krizi geçirdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Üsküdar'da Çıkan Yangında 7 Kişi Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ak BASKANLIK: durmak yok yola devam van munit beraber yuruduk biz bu yollarda gemi israilden gaz rusyayla ara bozmak istikrar 1 0 Yanıtla

Advertisement