Üsküdar "Davetsiz Misafir"i Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Üsküdar "Davetsiz Misafir"i Ağırladı

"Davetsiz Misafir" Turgay Başyayla NT'deki ilk imza gününde Üsküdarlılarla buluştu.

12.12.2013 14:38  Güncelleme: 14:40

Televizyon ekranlarında gezi ve yemeği bir araya getiren "Davetsiz Misafir" Turgay Başyayla Üsküdar NT Mağazası'nda okurlarıyla buluştu. Program sürecinde yaşadıklarını "Davetsiz Misafir'in Lezzet Yolculuğu" isimli kitabında bir araya getiren Başyayla imza gününde okurları ve seyircileriyle sohbet etti.

Davetsiz Misafir'in Lezzet Yolculuğu kitabının NT'deki ilk imza gününün gerçekleştiği etkinlikte, her yaştan okur Başyayla ile sohbet etme imkanı buldu. Turgay Başyayla'nın albüm çalışmasının öncesinde çıkardığı ''Davetsiz Misafirin Lezzet Yolculuğu'' isimli ilk kitabı yöresel yemek tariflerini içeriyor. Başyayla, seyyah olup gezdiği yörelerdeki anılarını da imza gününe katılanlarla paylaştı. İmza için gelen izleyicileriyle yakından ilgilenen Turgay Başyayla, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen okurlarını da kırmadı.

NT Kitap Kategori Müdürü Yılmaz Şimşek imza günlerinde okurla yazarı bir araya getirerek mağaza ziyaretçileriyle iletişimi daha sıcak bir ortama taşımayı amaçladıklarını söyledi. Şimşek, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri etkinliklerle okur-yazar iletişimini daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üsküdar 'Davetsiz Misafir'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement