Üsküdar'ın Okulları Eğitime Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Üsküdar'ın Okulları Eğitime Hazırlanıyor

Üsküdar\'ın Okulları Eğitime Hazırlanıyor

Üsküdar Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, öğrencilerimizin daha temiz okul ve sınıflarda eğitim görmesi için oluşturduğu ‘Okul Temizlik Timi’ çalışmalarına başladı.

23.08.2014 12:27

Üsküdar Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, öğrencilerimizin daha temiz okul ve sınıflarda eğitim görmesi için oluşturduğu 'Okul Temizlik Timi' çalışmalarına başladı.

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların temizlik ve ilaçlama çalışmalarına da hız verdi. Çalışma planlaması yapan temizlik işleri müdürlüğü, 20 kişiden oluşan 'Okul Temizlik Timi' oluşturdu. Ekip timleri, 113 okulun tüm derslikleri ve ortak kullanım alanlarını temizlemeye başladı. Ekipler öğrencilerin toplu olarak bir arada bulunduğu alanları da dezenfekte ederken ilçedeki 113 okulun genel temizliğini ve ilaçlama faaliyetlerin tamamlanması amaçlandı. Okulların temizlenmesinin ardından kütüphane ve ibadethaneler de temizlenecek.

40 OKULA 26 TON BOYA VERİLDİ

Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilçedeki okullara bu yıl toplam 26 ton boya yardımında bulundu. Destek hizmetleri müdürlüğü, ilk ve orta dereceli okulların ihtiyaçlarına göre 906 teneke plastik boya, 429 teneke yağlı boya, 201 teneke dış cephe boyası, 201 teneke tavan boyası ve 45 teneke tiner olmak üzere 40 okula toplamda yaklaşık 26 ton boya verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üsküdar'ın Okulları Eğitime Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement