Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nde Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nde Kayıtlar Başladı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri\'nde Kayıtlar Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı) ve Kalkınma Ajansı İşbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 10. dönem kayıtları başladı.

30.03.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı) ve Kalkınma Ajansı İşbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nde 10. dönem kayıtları başladı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından (www.sakarya.bel.tr) yapılabilecek kayıtlar için son tarih 6 Nisan Pazartesi'dir. Tüm girişimci adaylarını eğitimlerimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bayraktar, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri kapsamında girişimci ruhu harekete geçirecek 70 saatlik ücretsiz eğitimler gerçekleştireceğiz. Program sonunda sertifika almaya hak kazanacak girişimci adayları, 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan bir yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacaklar. Kayıt işlemlerinin ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nde 10. program için ilk dersimizi 13 Nisan Pazartesi günü gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nde Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement