Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Ele geçirilen uyuşturuculardan detaylar Yakalanan kişilerin adliyeye sevk edilmesi Bursa'da uyuşturucu operasyonları Polisin düzenlediği 3 operasyonda 8 kişi gözaltına alındı Operasyonlarda, LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul ile 415 gram metamfetamin ve 450 gram bonzai ele geçirildi Bursa'da, polis ekiplerince düzenlenen 3 operasyonda, LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul ile 415 gram metamfetamin ve 450 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi.

08.05.2016 17:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Ele geçirilen uyuşturuculardan detaylar

Yakalanan kişilerin adliyeye sevk edilmesi Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Polisin düzenlediği 3 operasyonda 8 kişi gözaltına alındı

Operasyonlarda, LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul ile 415 gram metamfetamin ve 450 gram bonzai ele geçirildi

Bursa'da, polis ekiplerince düzenlenen 3 operasyonda, LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul ile 415 gram metamfetamin ve 450 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi. Operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde yolda yürürken durumundan şüphelendikleri R.H'yi (36) durdurmak istedi. Ekipleri görünce kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan R.H'nin üst aramasında, LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 pul ile 15 gram metamfetamin bulundu.

Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde, Y.K. (26) ve Y.K'nin (28) bulunduğu eve düzenlenen operasyonda, 400 gram metamfetamin, uyuşturucu tartmakta kullanılan hassas terazi ve alüminyum folyo ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekipleri, aynı otomobile binen B.T. (24), A.H. (33), D.A. (42), M.S. (38) ve M.B'yi (26) takibe aldı. Merkez Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunda inen bu kişiler, ellerindeki paketi para karşılığında iki kişiye teslim etti. Ekipler tarafından incelenen paketten 450 gram bonzai çıktı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu Operasyonları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement