Uyuşturucu ve Dopinge Yaklaşma' Konferansı Sürüyor - Son Dakika
Spor

Uyuşturucu ve Dopinge Yaklaşma' Konferansı Sürüyor

İstanbul Bahçelievler Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda, “Uyuşan Bedenleri Sporla Uyandır” projesi kapsamında, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ile ’’Uyuşturucu ve Dopinge yaklaşma" konulu konferans gerçekleşti.

17.04.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçelievler Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda, "Uyuşan Bedenleri Sporla Uyandır" projesi kapsamında, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ile "Uyuşturucu ve Dopinge yaklaşma" konulu konferans gerçekleşti.

Konferansa Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Çıkrıkçı'nın yanı sıra Bahçelievler Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü İsa Süleymanoğlu, Müdür Yardımcısı Fatih Bayramoğlu, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, şampiyon sporcular Pınar Demiray, Bircan Sahilli ve öğrenciler katıldı.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, "Gençlerimizi bonzai ve diğer uyuşturucu maddelerden uzak tutmak amaçlı gerçekleştirdiğimiz konferanslara devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ailelerine bağlı, eğitiminde başarılı, milletine, vatanına, bayrağına bağlı, sporla iç içe yaşamanın önemini ve uyuşturucunun zararları konusunda alınabilecek önlemler hakkında bilgilendiriyoruz. En yakın çözüm ortaklarımız aileler, öğretmenlerimiz, spor hocalarımız ve rol model olabilecek şampiyon sporcularımızdır. 'Bir kereden bir şey olur' diyerek, çocuklarımızı merak ve özenti duygularından arındırmalıyız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Uyuşturucu ve Dopinge Yaklaşma' Konferansı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement