Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Yakalanan 4 Kişi Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Yakalanan 4 Kişi Gözaltında

Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Yakalanan 4 Kişi Gözaltında

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu eroin, sentetik uyuşturucu bonzai, Ecstacy, sahte para ve tabanca mermisiyle yakalanan 35 yaşındaki Deniz T., 30 yaşındaki Ömer Y., 22 yaşındaki Veysel Y. ve 20 yaşındaki İlknur D. gözaltına alındı.

07.03.2016 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu eroin, sentetik uyuşturucu bonzai, Ecstacy, sahte para ve tabanca mermisiyle yakalanan 35 yaşındaki Deniz T., 30 yaşındaki Ömer Y., 22 yaşındaki Veysel Y. ve 20 yaşındaki İlknur D. gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, İstanbul'dan Samsun'a 55 VS 758 plakalı otomobil ile uyuşturucu getirileceğini belirledi. Ekipler otomobili Ankara yolu Derecik Mevkii'nde  durdurdu. İçinde arama yapan polis 4 Ecstacy, 1 paket bonzai ve 21 tabanca mermisi ele geçirdi. Ömer Y. ile İlknur D.'nin üzerinde satışa hazır 5'er paket halinde toplam 10 paket eroin, Veysel Y.'nin üzerinde ise, satışa hazır 1 paket eroin ve sahte 100 TL'lik banknot ele geçirildi. Polis 4 şüpheliyi de gözaltına aldı. Polise ifade veren Veysel Y., uyuşturucuyu merak ettiği için içmek için satın aldığını söyledi. Diğer şüphelilerde içici olduklarını belirtti. Polisteki işlemleri tamamlanan dört şüpheli bugün 'uyuşturucu ticareti yapmak' ve 'sahte para' suçlarından adliyeye sevk edildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu ve Silahla Yakalanan Yakalanan 4 Kişi Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement