Uyuyan Eşini Öldürdü, Köy Meydanında Yaşamına Son Vermek İstedi - Son Dakika
Yaşam

Uyuyan Eşini Öldürdü, Köy Meydanında Yaşamına Son Vermek İstedi

Uyuyan Eşini Öldürdü, Köy Meydanında Yaşamına Son Vermek İstedi

Edirne'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Gökhan Ferit G., uyuyan eşi Ersel G.'yi tüfekle başından vurarak öldürüp intihara kalkıştı.

03.05.2015 08:53  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Pırnar Köyü'nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Gökhan Ferit G., uyuyan eşi 27 yaşındaki Ersel G.'yi tüfekle başından vurarak öldürdü. Yan odada evde oğlu 8 yaşındaki Atakan G.'ye de ateş eden ancak vuramayan Gökhan Ferit G., gittiği köy meydanında başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi.

9 YILLIK EŞİNİ GECE YARISI ÖLDÜRDÜ

Olay, saat 03.00 sıralarında Keşan'a bağlı Pırnarköy'deki tek katlı bir evde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören işsiz Gökhan Ferit G., uyuyan 9 yıllık eşi Ersel G.'yi başına ruhsatlı otomatik av tüfeğiyle bir el ateş ederek öldürdü.

OĞLUNU DA ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Gökhan Ferit G., daha sonra kapısını kırarak içeri girdiği bitişik evde bulunan ve yatağında uyuyan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi oğlu Atakan G.'ye doğru ateş etti. Ancak isabet ettiremedi. Silah sesine uyanan ve aynı evde kalan Gökhan Ferit G.'nin babası 61 yaşındaki Cumazi G. oğluyla boğuşarak elinden tüfeği almak istedi. Babasının elinden kurtulan Gökhan Ferit G., evden çıkarak çevreye ateş etmeye başladı. Cumazi G., torunu Atakan G.'yi yakındaki bir eve götürerek sakladı.

KÖY MEYDANINDA BAŞINA SIKTI

Gökhan Ferit G., evden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki köy meydanına giderek burada tüfekle başına ateş etti. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ersel G.'nin öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Gökhan Ferit G. ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayı öğrenerek eve gelen G. ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Ersel G.'nin cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Gökhan Ferit G.'nin daha önce de ailesine saldırarak ölümle tehdit ettiği, bu nedenle eşi Ersel G.'nin yaklaşık 1 aydır ailesinin yaşadığı Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kurtbey Köyü'ne gittiği ve oğlu Atakan G. için kısa bir süre önce Pırnar Köyü'ne geri döndüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Uyuyan Eşini Öldürdü, Köy Meydanında Yaşamına Son Vermek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • gacal: Hergün cinayet hergün intihar Türkiye'ye neler oluyor böyle? 16 1 Yanıtla
  • alican: yazık olmuş 8 1 Yanıtla
  • sezgin: ALLAH kimseyi şaşırtmassın ölenede ALLAH rahmet eylessin ailesine sabır versin 8 0 Yanıtla
  • Mehmet ta: Akp zihinlerimizi bulandırdı hayat pahalılığı ekonomi darboğazlığı ama kimse buna bağlmamak istiyor bu hükümetin güdümünde 100lerce kadın çocuk kat edildi 2 3 Yanıtla
  • her zaman derim: Bos kafa seytan, in calisma odasidir 2 0 Yanıtla
  • hitman: şizofrenlerin çoğunun hayatı maalesef böyle sonlanıyor, , ya kendisini yada en yakınlarından birisini öldürerek hayatlarını sonlandırıyorlar. . . . temelde yaygın korku, , öldürülme ve yok edilme içgüdüsü, , hayal görme ve ses duyma ile şeytan söyledi yaptım diye savunma durumu şizofrenlikte belirleyici bir esastır 2 0 Yanıtla

Advertisement