Uzman Çavuşun Namus Cinayeti: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuşun Namus Cinayeti: 2 Ölü

Adana'nın Kozan ilçesinde kız kardeşinin düğünü için yıllık iznini geçirmek için memleketine giden uzman çavuş, 15 gün önce evlenen çifti öldürdü.

13.10.2014 08:47  Güncelleme: 09:48

Edinilen bilgiye göre olay Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi üzerinde gece yarısı meydana geldi.

Şırnak’ta görevli Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Ş. (24) 15 gün önce kız kardeşi Eda Şahin’in(18) düğünü için yıllık iznini geçirmek geldiği memleketinde rapor alarak iznini uzattı.

Gece geç saatlerde kız kardeşini evinden alarak otomobili ile gezmeye çıktılar. Kız kardeşinin erkek arkadaşı Yusuf Yaşar’ın(22) da gelmesini isteyen ağabey Süleyman Ş.otomobilde bir süre konuştuktan sonra tartışma çıktı. İddiaya göre vurulacağını anlayan Yusuf Yaşar otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı.

Otomobili ile takip eden ağabey Süleyman Ş.yanında taşıdığı tabanca ile ateş etmeye başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 4-5 el ateş edildiği öğrenilen olayda Yusuf Yaşar kanlar içinde yere yığıldı. O olay yerinden birkaç yüz metre ileride Leylak sokak üzerinde otomobili durdurarak kız kardeşi Eda Şahin’e de 3-4 el ateş etti.

Eda Şahin olay yerinde hayatını kaybederken diğer yaralı Yusuf Yaşar olay yerine çağırılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın olduğu her iki yerde de polis uzun namlulu silahlarla çevre güvenliği alırken ceset Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından hastane morguna kondu. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Yusuf Yaşar ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşar’ın cesedi de morga kondu. 

Cinayet zanlısı Uzman Çavuş Süleyman Ş. ise olaydan hemen sonra Kozan İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek nöbet tutan polise; “Ben cinayet işledim işte silahım” diyerek teslim olduğu öğrenildi.

Kozan Devlet hastanesi morguna konan cesetler Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adana Adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

EROL KARAOĞLAN

Uzman Çavuşun Namus Cinayeti: 2 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuşun Namus Cinayeti: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement