Üzülmez'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Üzülmez\'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

28.10.2016 10:05  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Üzülmez mesajında;

"Bugün, millet olarak istiklalimiz için verdiğimiz en şanlı mücadelelerden biri olan Kurtuluş Savaşımızın zaferle sonuçlanmasının akabinde ilan edilen Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıl dönümüdür. Bu milli ve önemli gün de, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünlere kolay gelmediğini, atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu topraklar uğruna yüz binlerce şehit verildiğini ve bir o kadar da gazimizin bulunduğunu bir kez daha hatırlamalı ve özellikle yavrularımızın da öğrenmesini sağlamalıyız.

Gözümüzden bile sakındığımız vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna kanla kazanılmış bu anlamlı zaferin yıldönümünde, şehitlerimizden gelen bu itici güçle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında 2023 hedeflerimize ulaşarak, milletçe birliğimizi ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkaracağımızdan hiç şüphemiz yoktur.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi ve çok değil 15 Temmuz gecesi bağımsızlığımıza ve Cumhuriyetimize kast eden, hain darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasını sağlayan, tek derdi millet ve bayrak sevdalısı olan Asil Türk Milleti'nin tüm şehitlerini rahmetle ve minnetle yâd ediyorum . 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ilelebet kutlu olsun." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement