Üzülmez, Hafta Sonu Esnaf Ve Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Hafta Sonu Esnaf Ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Göreve geldiği günden beri esnaf ve vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta sonu da alış veriş merkezi ve mahallelerde ziyaretler gerçekleştirdi.

23.03.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel yönetim anlayışı çerçevesinde paylaşımcı bir model benimseyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle gezileri ve esnaf ziyaretleri ile Kartepelilerle buluşmaya devam ediyor. Farklı bir yönetim modeli çizen, esnaf ve vatandaşlarla da sık sık biraraya gelen Başkan Üzülmez, hafta sonu da Emekevler Mahallesi'ndeki Özdilek Alışveriş Merkezi, Rahmiye Mahallesi Yeşilkent bölgesinde ziyaretlerde hemşerileri ile hasbihal etti hatır sordu.

Cumartesi günü beraberinde meclis üyeleri ve koordinatörleri ile Özdilek Alışveriş Merkezi'ne giden Başkan Üzülmez, merkezde iş yeri bulunan esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Üzülmez, hem vatandaşla hem de AVM çalışanları ile de sohbet edip, taleplerini dinledi.

Yoğun çalışma temposunda Kartepeli hemşehrilerini de ihmal etmeyen, mahalle gezileri ile vatandaşlarla, iş yeri ziyaretleri ile de esnafla sık sık biraraya gelen Başkan Üzülmez'i alışveriş merkezinde gören Kartepelilerin ilgisi ile başkan da moral depoladı. Pazar günü de Rahmiye Mahallesi Yeşilkent bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren başkan, ilçe halkına hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını kaydetti.

Esnafları kapı kapı gezerek tek tek ellerini sıkan Başkan Üzülmez, alışveriş için gelen vatandaşlara da hatır sordu. Yerel yöneticiler olarak yaptıkları hizmetlerle esnafın ve ilçe halkının taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Üzülmez, "Dört mevsimin güzelliğini tüm renkleri ile sunan ilçemizin değerlerini sahiplenerek, Kartepe'nin renklerini keşfetmek için Şimdi Kartepe Zamanı diyerek çıktığımız hizmet yolunda sizlerin görüş ve önerilerinizi de dinlemek için ziyaretinize geldim" dedi.

Başkan Üzülmez, "Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi sizlerin desteği ile hayat vermeye devam edeceğiz. Gerçekleşen projeler ve yatırımlarla ilçemizin ekonomik gelişimine katkı sağlarken ticari hayatın gelişmesi ilçemize olan ilgiyi de beraberinde artırıyor. Bu da hem kalite hem de ekonomik olarak esnaflarımıza geri dönüyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Hafta Sonu Esnaf Ve Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement