Uzunköprü Kyk'da İrşat Konferansı - Son Dakika
Yerel

Uzunköprü Kyk'da İrşat Konferansı

Uzunköprü Kyk\'da İrşat Konferansı

Edirne’ye bağlı Uzunköprü İlçe Müftülüğü, gençlere yönelik irşat faaliyetleri kapsamında, Kredi ve Yurtlar Kurumu Uzunköprü Yurdu'nda kalan öğrencilere konferans verdi.

29.03.2014 13:08

Edirne'ye bağlı Uzunköprü İlçe Müftülüğü, gençlere yönelik irşat faaliyetleri kapsamında, Kredi ve Yurtlar Kurumu Uzunköprü Yurdu'nda kalan öğrencilere konferans verdi.

Uzunköprü Kredi ve Yurtlar Kurumu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Müdire Hale Çengel, İlçe Müftüsü Riza Arı ve öğrenciler katıldı. Konferansta konuşan Uzunköprü İlçe Müftüsü Arı, Hz. Peygamber'in gençliğinden ve gençlere verdiği önemden bahsetti.

Arı, gençlere, gençliklerinin kıymetini bilmelerini, Allah'ın hayat sermayesi olarak verdiği ömrün en önemli kısmının gençlik yılları olduğunu, bu enerjinin vatan, millet ve insanlığa hizmet için çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek "Gençliklerinizi temiz yaşayın. Kendinizi kötü alışkanlıklardan ve günahlardan koruyun. Eğer böyle yaptığınız takdirde ahrette Allah'ın sizleri arşın gölgesinde barındıracaktır" dedi.

Konferans sonunda Uzunköprü Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdiresi Hale Çengel, Uzunköprü İlçe Müftüsü Riza Arı'ya katılımlarından dolayı plaket takdim etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunköprü Kyk'da İrşat Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement