Vakıfbank Esogü Bağlı Şubesi Törenle Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Vakıfbank Esogü Bağlı Şubesi Törenle Hizmete Girdi

Vakıfbank Esogü Bağlı Şubesi Törenle Hizmete Girdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Merkez Çarşı’da faaliyetlerine başlayan Vakıfbank Osmangazi Üniversitesi Bağlı Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

31.05.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Merkez Çarşı'da faaliyetlerine başlayan Vakıfbank Osmangazi Üniversitesi Bağlı Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Üniversite Yönetimi ile akademik ve idari personelin katıldığı törende konuşan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, üniversitelerin yaşayan organizmalar olarak derslik ve laboratuvar binalarının yanı sıra, sosyal tesisleriyle de insan onuruna yakışan bir yapılanmaya sahip olması gerektiğini belirtti. Üniversite yönetimi olarak kendilerinin de bunu sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Rektör Gönen, üniversite çarşısında öğrencilerin ve personelin tüm ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini, banka şubesinin de bu ihtiyaçlar arasında yer aldığını ifade etti.

Prof. Dr. Hasan Gönen, Vakıfbank Bölge Müdürlüğü'ne isteklerini kabul edip, ESOGÜ Merkez Çarşı'ya şube açtığı için de teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıfbank Esogü Bağlı Şubesi Törenle Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement