Vakıfbank Like Card, Bir Mini Cooper Daha Kazandırdı - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank Like Card, Bir Mini Cooper Daha Kazandırdı

VakıfBank'ın üniversiteli gençlere özel kredi kartı Like Card'ın web sitesinde düzenlenen on ikinci dönem çekiliş kampanyasında bir genç Mini Cooper kazandı.

29.06.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank'ın üniversiteli gençlere özel kredi kartı Like Card'ın web sitesinde düzenlenen on ikinci dönem çekiliş kampanyasında bir genç Mini Cooper kazandı.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, "www.likecard.com.tr" adresinde 13 Ocak-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen on ikinci dönem çekiliş kampanyası sonucunda Çankaya Üniversitesi'nden Özgür Atak, Mini Cooper'ın sahibi oldu.

Like Card'la gençlere toplamda 6 Mini Cooper, 25 iPhone ve 75 iPad hediye edildi.

Her 1 liralık alışveriş için bir şans

VakıfBank Like Card'lı gençler, yaptıkları alışverişlerde Worldpuan biriktirmenin yanı sıra her 1 liralık harcamaları için de 1 Likepuan kazanıyor. Bu Likepuan'lar "www.likecard.com.tr"deki "Like'la Kazan" sayfasında çekiliş hakkı olarak kullanılıyor. Kart sahipleri dilerlerse Worldpuan'larını Likepuan'a dönüştürerek ekstra çekiliş hakkı elde edebiliyor.

Like Card sahipleri peşin olarak gerçekleştirdikleri etkinlik harcamalarında ücretsiz ve faizsiz 3 ay taksitlendirme fırsatından da yararlanabiliyor.

Like Card, doğum gününden önceki bir hafta süresince yapılan her 50 lira ve üzeri işlemlerde 5 lira karşılığı Worldpuan, her 150 lira sanal alışverişlerde ise 15 lira Worldpuan kazandırıyor. Ayrıca her dönem okuldaki başarısını belgeleyen öğrenciler, 10 bin Likepuan'a kadar ekstra puan kazanma şansı elde ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vakıfbank Like Card, Bir Mini Cooper Daha Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement