Vali Ataklı'dan Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Ataklı'dan Köy Ziyaretleri

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Yağan, Sağırkaraca, Ekeciktol, Gültepe ve Akin köylerini ziyaret etti.

24.02.2015 12:06

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Yağan, Sağırkaraca, Ekeciktol, Gültepe ve Akin  köylerini ziyaret etti.

İlk olarak merkeze bağlı Yağan köyünü ziyaret eden Ataklı, burada yaptığı açıklamada, yapılan ziyaretlerde sorun ve ihtiyaçların daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Köylerin eksikliklerinin giderilmesi ve vatandaşların taleplerini dinlemek için köy ziyaretlerinin devam edeceğini vurgulayan Ataklı, "Şehirde olan ne varsa artık köylerimizde de var. Eksik olanları da tamamlamaya gayret gösteriyoruz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız belli bir geçim düzeyinin üzerine çıktı. Yol, taş, içmesuyu ve çöp gibi hizmetleri vermek ve bu hizmetlerin kalitesini arttırmak suretiyle şartları daha da iyileştirme gayretindeyiz" dedi.

Ataklı, gittiği köylerde vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirterek, vatandaşların geçimlerini sağladığı tarım ve hayvancılık alanında daha da iyi duruma gelmelerini sağlamak için gölet veya baraj yapılabilecek her türlü sahaları değerlendireceklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından Ataklı, daha sonra Sağırkaraca, Ekeciktol, Gültepe ve Akin köylerini de ziyaret etti.

Ziyaretlerde, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Mahalli İdareler Müdürü Sertif Önder, İl Genel Meclis Üyeleri Celalletin Kılıç ve Hacı Yapılcan ile merkeze bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Ataklı'dan Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement