Vali Çelik Beşiri'ye Ziyarette Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Çelik Beşiri'ye Ziyarette Bulundu

Vali Çelik Beşiri\'ye Ziyarette Bulundu

Batman Valisi Azmi Çelik, Beşiri ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu, ilçede hayatını kaybeden vatandaşların taziyelerine katıldı.

15.06.2014 18:31  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Beşiri ilçesinde Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Valiye; İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

İlk olarak Kaymakamlık binasını geçen Vali Kaymakamlık bahçesinde; Kaymakam Ayşe Şeyda Çağlar, Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ve kurum müdürleri karşıladılar.

Kurum müdürleri ile tek tek tanışan Vali, Kaymakamlık makamına geçerek, Kaymakam Ayşe Şeyda Çağlar'dan ilçe ile ilgili brifing aldı.

Kaymakamlıktan Belediye binasına yürüyerek geçen Vali, esnafı ziyareti gerçekleştirdi, bir çay ocağında oturup vatandaşlarla sohbet etti.

Vali esnaf ziyaretinin ardından kısa bir süre önce babasını kaybeden Belediye Başkanı Mustafa Öztürk'ü Belediye binasında ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali, çalışmalar hakkında bilgi verildi.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Ziyaret ve incelemelerin ardında ilçede hayatını kaybeden ilçenin eski belediye Başkanlarından Burhan Korhan'ın ve ilçe sakinlerinden İbrahim Bulut'un taziyelerine katılarak yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Çelik Beşiri'ye Ziyarette Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement