Vali Büyük'ten Kozan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'ten Kozan'a Ziyaret

Vali Büyük\'ten Kozan\'a Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, Kozan’a ilk ziyaretini gerçekleştirerek bir dizi incelemelerde bulundu.

04.07.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, Kozan'a ilk ziyaretini gerçekleştirerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Kozan Kaymakamı Avni Oral ve daha sonra Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü ziyaret eden Vali Büyük, Kaymakam Oral ve Başkan Öztürk'ten ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakamlık girişinde bir kadının Vali Büyük'ün yanına yaklaşarak ev istemesi dikkat çekti.

Adana Valisi Mustafa Büyük daha sonra ilçede yapımında son aşamaya gelen kültür merkezini ziyaret etti. Kültür merkezi hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Büyük daha sonra inşaatı devam eden 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi'ni

yerinde inceledi. İnşaat hakkında firma yetkilileri ve Kozan Devlet Hastanesi yetkililerinden bilgi alan Vali Büyük'e firma yetkilileri hastanenin iki üç ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılabileceği bilgisini verdiler.

Daha sonra Kozan Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Büyük burada tesisleri gezerek, faaliyetleri hakkında Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın'dan bilgi aldı.

Vali Büyük özellikle Kozan Belediyesi ve Kozan Ticaret Odası'nın Organize Sanayi Bölgesine olan borçlarını bir an evvel ödemelerini istedi.

Ziyaret sonrası Adana Valisi Mustafa Büyük ilçeden ayrıldı.

Ziyarete Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile bazı kurum müdürleri eşlik etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'ten Kozan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement