Vali Büyükersoy, Sütlüce Köyünde İncelemede Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Büyükersoy, Sütlüce Köyünde İncelemede Bulundu

Vali Vedat Büyükersoy, Sütlüce köyü yol yapım çalışmaları ile yapımı devam eden İl Özel İdaresi binası ve okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

16.10.2014 17:11

Vali Vedat Büyükersoy, Sütlüce köyü yol yapım çalışmaları ile yapımı devam eden İl Özel İdaresi binası ve okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sütlüce köyündeki sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Büyükersoy, ilk defa bir köy yolunda yaklaşık 2 kilometrelik bitümlü sıcak karışım uygulandığın belirterek, aynı köyde 4 kilometrelik birinci ve ikinci kat asfalt çalışmalarının da tamamlandığını kaydetti.

Hizmet anlayışlarının, köyde yaşayan vatandaşların da kaliteli yaşam standardına ulaşması olduğunu aktaran Büyükersoy, şu ifadeleri kullandı:

"Göreve başladığımız ilk günden bu yana bu hedefle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Nitekim vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirip onların yaşam standartlarını ve aldıkları hizmetin kalitesini artırmak için ilk defa bir köy içi yoluna sıcak asfalt uygulamasını hayata geçirdik. Bu çalışmayla startını verdiğimiz uygulama, ileri ki dönemde çok daha geniş bir alana yayılacak. Çalışmalarımızın en güzel meyvesi vatandaşlarımızın memnuniyetidir."

Daha sonra Büyükersoy, il merkezinde yapımı devam eden Merkez İmam Hatip Lisesi ve Milli Piyango Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği binalarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde, Büyükersoy'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür de eşlik etti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Büyükersoy, Sütlüce Köyünde İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement