Vali Çiftçi'den, Anlayan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi'den, Anlayan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Çiftçi\'den, Anlayan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Kenan Çiftçi Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17.04.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kenan Çiftçi Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Çiftçi'yi belediye önünde Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu karşıladı.

Fatsa Belediye Başkanı Anlayan'a hayırlı olsun diyen Vali Çiftçi, "İnsanlar sizi sevdiler ve tekrar görev verdiler. Umuyorum sizler geçmişte olduğu gibi bu dönem de güzel hizmetler yapacaksınız. Merkezde yaptığınız çalışmalar bir de köylerde olursa muhteşem işler olur" dedi.

İlçede 10 yıldır hizmet yapmaya çalıştıklarını  ifade eden Anlayan ise şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın desteğiyle bir kez daha görev aldık. Vatandaşlarımızın bize bir kez daha güvenmiş olması bizi çok mutlu etti ama bunun çok daha ötesinde çok daha ağır bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. İnşallah bu sorumluluğun altından kalkmak için hep beraber daha fazla çalışacağız çünkü beklentilerin yüksek olduğunu görüyoruz. Köyler ve beldeler bize dahil olunca onlar da artık şehirle kendilerini mukayese edecekler. O manada beklentiler var. İnşallah biz de bu beklentileri boşa çıkarmamaya çalışacağız. Ziyaretiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren bütün hemşehrilerimize bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi'den, Anlayan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement