Vali Demirtaş: "İş Dünyasının Kolaylaştırıcısı Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş: "İş Dünyasının Kolaylaştırıcısı Olacağız"

Vali Demirtaş: "İş Dünyasının Kolaylaştırıcısı Olacağız"

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

29.06.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ADASO Heyeti'ne ziyaretten dolayı teşekkür eden Adana Valisi Mahmut Demirtaş, istişareyi çok önemsediğini belirtti. Görev süresi boyunca Adana'nın kamu ve özel sektör yatırımlarıyla buluşması için çalışacaklarını vurgulayan Vali Demirtaş, iş dünyasının kolaylaştırıcısı olmaya özen göstereceklerini söyledi.

Adana'da odalar, sivil toplum örgütleri ve kurumlar arasında çok güzel uyum ve dayanışma olduğunu ifade eden Vali Demirtaş, "Bunun üzerine bir şeyler koyabilirsek çok mutlu olacağız" dedi.

Adana sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi veren ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç da, kentin ve sanayisinin gelişmesi için çaba harcadıklarını bildirdi. Kıvanç, "Adana Sanayi Odası olarak, kente yapılacak hizmetlere katkı sağlanması konusunda üzerimize düşen görevleri yapmayı sürdüreceğiz. Göreviniz hayırlı olsun, başarılar diliyoruz. Memleketimize, şehrimize hayırlı hizmetler nasip olsun" diye konuştu.

ADASO'nun ziyaretinde, Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum, Meclis Katip Üyesi Rafet Milli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Güldiker, İsa Tuzcu, Salih Sütcü ve Süleyman Baş, Genel Sekreter Bora Kocaman hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş: 'İş Dünyasının Kolaylaştırıcısı Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement