Şanlıurfa Valisi Küçük, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Valisi Küçük, Gazetecilerle Buluştu

Şanlıurfa Valisi Küçük, Gazetecilerle Buluştu

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret ederek, kent sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

24.04.2014 11:36  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği yönetim kurulu, Vali Küçük'ü makamında ziyaret etti. Gazetecileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Küçük, "Gazetecilerimizin, yazarlarımızın ve bu ilin genel sorunlarını konuştuk. Tabi gazetecilerin asıl görevi bu ilin sesi olmak, vicdanı olmak, ortak aklı olmak. Bu hususta kısa bir görüş teatisinde bulunduk. Daha çok beraber olacağız, bundan eminim. Birbirimizi ve ne düşündüğümüzü anlayacağız. Birbirimizin sesi olacağız. Daha doğrusu ortak bir frekansta ve nabız atışında gideceğiz. Çünkü sesimiz, irademiz böylece daha güçlü tecelli edecektir. İşlerimiz daha iyi olacaktır. Ben geldiğiniz için teşekkür ediyorum. En yakın zamanda görüşeceğiz inşaallah" dedi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Talat Akay ise, "Sayın Valimize ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa Gazeteciler birliği olarak basında son 6 ay içerisinde yaşanan sıkıntılı süreçten sonra Vali Beye biz gerekli çalışmaları aktardık. Sayın Valimizin de bu konuda bize gerekli desteği vereceği sözünü aldık. Ayrıcalıklı gazetecilikten ziyade özellikli gazetelerin ayrıcalık görmesini talep ettik. Sayın Valimiz de sağ olsun, olumlu karşıladı. Bundan sonraki süreçte basın çok daha iyi yerlere gelecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Valisi Küçük, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement