Vali Oduncu, Zorkun Yaylası Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Vali Oduncu, Zorkun Yaylası Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Vali Mehmet Oduncu, Zorkun yaylası sakinlerinin sorunlarını dinledi.

17.07.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mehmet Oduncu, Zorkun yaylası sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Şenlik Tepesinde düzenlenen toplantıda Vali Oduncu ve ilgili kurum müdürleri, Zorkun sakinlerinin temsilcileriyle biraraya geldi.

Bölgenin en büyük yaylası özelliğine sahip Zorkun sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Oduncu, "Bugün sizlerin sorunlarını, çözüm önerilerinizi dinleyeceğiz ve sonra bunları belli bir esasa bağlamak hatta gerekiyorsa bu konuda Valilik emri yayınlamak suretiyle uygulanmasını zorunlu hale getireceğiz. Böylece Zorkun yaylasında ve hatta Zorkun yaylası üzerinden diğer yaylalarda yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik esasları sizlerle beraber belirledikten sonra uygulanmasını sağlamak için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Vali Oduncu, geçtiğimiz günlerde Zorkun yaylasında meydana gelen yangında evleri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Havaya ateş açılmaması konusunda uyarı

Toplantıda söz alan İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, yaylada silah kullanma ve havaya ateş etmenin yaygın olduğununu belirterek, vatandaşları ateşli silahlarla havaya ateş açmaması konusunda uyardı.

Yaylada evlerin çok yakın olduğuna ve silah kullanmanın büyük bir tehlike oluşturduğuna dikkat çeken Dündar, "Serseri kurşunlardan biri insanların zarar görmesine hatta hayatını kaybetmesine yol açabilir. Bizim her sokağa jandarma dikmemize imkan yok. Lütfen siz de bu konuda çevrenizdekileri uyarın. Biz jandarma olarak tüm önlemleri almaya çalışıyoruz, vatandaşımızdan da yardım bekliyoruz" dedi.

Yayla sakinlerinin su, yol, trafik, elektrik, sağlık hizmetleri, güvenlik hizmetleri gibi konulardaki sorunları ilgili kurum amirleri tarafından cevaplandırıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Oduncu, Zorkun Yaylası Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement