Vali Tuna, ESES'e Yeni Sezonda Başarılar Diledi - Son Dakika
Güncel

Vali Tuna, ESES'e Yeni Sezonda Başarılar Diledi

Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor'u ziyaret ederek, takıma yeni sezonda başarılar diledi.

30.08.2014 17:23

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığı Vali Tuna, antrenman esnasında futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Eskişehir'e değer katan önemli markalardan biri olan Eskişehirspor'u desteklemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Tuna, "Eskişehirspor'umuza yeni sezonda arkalarında olduğumuzu bir daha söylemek, onlara başarılar dilemek, teknik direktörüyle, tüm oyuncularıyla, yönetimiyle, arasına yeni kattığı oyuncularıyla Eskişehir'imizin gururu olan ESES'imize tekrar tebrik etmek ve başarılar dilemek bundan sonrada arkalarında olacağımızı yinelemek geldik. Kadroya yeni katılan genç arkadaşlarımıza Eskişehir'e hoş geldin diyoruz, onlara tekrar üstün başarılar diliyoruz. Umarım burada iyi vakit geçirirler" dedi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın geçen sene büyük emekleri olduğunu belirten Vali Tuna sözlerine şöyle devam etti: "Takımın geleceğine yönelik tabi ki güzel planları vardı, çalışmalara başladı, inşallah bu sene ve önümüzdeki yıllarda bunların semeresini görmeyi ümit ettiğimizi bir daha bildiriyoruz."

Başkan Hoşcan ve ekibine başarılar dileyen Vali Tuna, "Kolay bir yönetim devralmadılar biliyoruz. Geçen sene yine bir şeyler yapıldı. Ama bu sene daha da ümitliyiz takımımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Eskişehir'e bir daha tekrar hep birlikte sesleniyoruz. Yani bu mesajı alacak herkese, sahiplenmede sorun var demiştik. Bu daha ziyade Eskişehirsporla ilgiliydi, bir takım bazı konularla ilgiliydi ama Eskişehirlide bir sorun yok, Eskişehirli kesinlikle takımın arkasında, takımımızı sahipleniyor, destekliyor ama mesajımız sahiplenmesi gereken başka kurumlara. Onlar biraz daha fazla gayret göstermeli ve destek vermeliler, hep birlikte süper ligdeki takımımızı daha iyi yerlere götürmek için destek vermeliyiz, arkalarında durmalıyız, yanlarında yer almalıyız. Hem tekrar bu vesile ile tekrar yeni sezon hayırlı olsun diyoruz. İnşallah bu hafta galibiyetle başlamayı ümit ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Tuna'ya teşekkür eden Başkan Hoşcan, "Biz onun varlığından, onun buradaki konumundan çok mutluyuz ve gurur duyuyoruz. En ufak bir sıkıntımız olduğunda Sayın Vali'mizin kapısını çok rahat çalabiliyoruz, her an bize vakit ayırıyor. Bizleri himayesine aldı, her zaman yanımızda oldu, biz onu çok seviyoruz. Bugünkü ziyareti de bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini söyleyerek "Adım attığımız ilk günden beri maddi ve manevi bizi her şekilde destekleyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz, bu sene kendisini ve camiamızı daha mutlu edecek bir performans göstereceğiz" dedi.

Tesislerdeki yeni çalışmalar hakkında Başkan Hoşcan'dan bilgi alan Vali Tuna, Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Ziyaretin sonunda Vali Tuna, futbolcular ve teknik ekibe tatlı ikram etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Tuna, ESES'e Yeni Sezonda Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement