Valilikten O Fırın İçin Açıklama Geldi - Son Dakika
Yerel

Valilikten O Fırın İçin Açıklama Geldi

Valilikten O Fırın İçin Açıklama Geldi

Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile 9 Nisan’da bir hayvan çiftliğinde üretim yapan ekmek fırınına düzenlenen denetim sonunda fırın hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı ve olayın ne Salihli nede Salihli ekmeği ile bir alakası olmadığı bildirildi.

15.04.2015 16:47

Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile 9 Nisan'da bir hayvan çiftliğinde üretim yapan ekmek fırınına düzenlenen denetim sonunda fırın hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı ve olayın ne Salihli nede Salihli ekmeği ile bir alakası olmadığı bildirildi.

Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yunusemre Belediye Başkanlığına yapılan bir ihbar üzerine, Yunusemre Belediye Zabıtası, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kontrol görevlilerinden oluşan bir ekip ile şikayet konusu adresteki fırına 9 Nisan tarihinde bir denetim planlamıştır. Yapılan denetim şikayet üzerine rutin olarak yapılan bir denetimdir. Salihli ekmeği diye bilinen ekmeği ürettiği iddia edilen işyerinde yapılan denetimde; şikayet edilen fırının Salihli'de bile olmadığı, İlimiz Yunusemre İlçesinde bir çiftlikte ruhsatsız, gizlice üretim yaptığı tespit edilerek gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Konunun Salihli ve Salihli ekmeği ile bir ilişkisinin bulunmadığı hususu kamuoyunun bilgisine sunulur." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilikten O Fırın İçin Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement