Van'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Van'da Uyuşturucu Operasyonu

Van\'da Uyuşturucu Operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 12 kilo 706 gram eroin ve 58 kilo 637 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

25.07.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 12 kilo 706 gram eroin ve 58 kilo 637 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliğinden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Yapılan çalışmalarda; ilimiz Edremit TOKİ trafik ışıklarında ekiplerimizce oluşturulan uygulama noktasında, durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan aramada 6 kilo 966 gram, aynı gün içerisinde Kurubaş mevkiinde ekiplerimizce oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir yolcu minibüsünün içerisinde yapılan aramada ise 5 kilo 700 gram olmak üzere toplam 12 kilo 706 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca ilimiz merkezinde bulunan bir otoparka yönelik gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramada, bir minibüs içerisinde paketlenerek çuvallar içerisine konulmuş 58 kilo 637 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan ve yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 6 şahıstan 4'ü tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" denildi. - VAN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement