Vardy Hollywood Yolunda - Son Dakika
Spor

Vardy Hollywood Yolunda

Vardy Hollywood Yolunda

İngiltere Premier Lig'de sezonun flaş takımı olan Leicester City'de oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Jamie Vardy'nin hayatı film oluyor.

28.01.2016 01:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig'de sezonun flaş takımı olan Leicester City'de oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Jamie Vardy'nin hayatı film oluyor. Premier Lig'de 11 maç üst üste gol atarak, Hollandalı forvet Ruud Van Nistelrooy'un 10 maçlık rekorunu kıran Vardy, ünlü senaristlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Daily Mail'in haberine göre, Goal serisinin senaryosunu yazan Adrian Butchart yıldız golcünün filmi için ilk adımları attı. İngiltere basınına film ile ilgili açıklamalarda bulunan Butchart,"Gündemimizde Zac Effron ve Robert Pattinson gibi isimler var ancak One Direction grubundan Louis Tomlinson da rolü en çok isteyen isimlerden biri. Futbol oynayabiliyor ve South Yorkshirelı olduğu için aksan konusunda da bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.

3 sene öncesine kadar İngiltere 3. Lig takımlarından Fleetwood Town forması giyen Jamie Vardy'nin futbol kariyeri ve hayatı, Leicester City formasıyla kırdığı gol rekorunun tüm dünyanın ilgisini çekmişti. Universal, Disney ve Warner Brothers gibi Hollywood'un dev yapım şirketlerinin talip olduğu Jamie Vardy'nin hayatını anlatan filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Vardy Hollywood Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement