Eyüp'te Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Eyüp'te Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Eyüp\'te Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Eyüp'te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

18.08.2015 04:39  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan caddesi'nde seyir halindeki lüks bir otomobil, emniyet şeridinde park halinde bulunan hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza sonrası otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kaza, saat 00.30'da Eyüp Vatan Caddesi çıkışı yan yol Bayrampaşa istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp Soy Çokur idaresindeki 34 TR 1561 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç önce yolun solundaki bariyerlere daha sonra da emniyet şeridinde park halindeki 34 GF 4757 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı. Arka kısmı kamyonun altında kalan otomobildeki Yücel Topal (40), Aziz Baran (38), Mehmet Nuri Erçin (38) sıkışarak hayatını kaybederken, sürücü Eyüp Soy Çokur ile Yakup Arslan yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılardan Eyüp Soy Çokur ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Yakup Arslan ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"MAKAS ATTI" İDDİASI

Kazanın görgü tanığı taksi şoförü Zülfikar Albayrak, "Makas atarak geldi önümüze, bizi de yolumuzdan çıkartı. Otomobil sonra da kamyonun altına girdi" diye konuştu.

CENAZELER ADLİ TIP'TA

3 kişinin cansız bedeni ise polisin olay yerindeki incelemesinin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İKİNCİ KAZA…

Bu arada karşı istikamette ilerleyen ve kazaya bakmak için yolda aniden yavaşlayan sürücüler yeni bir kazaya daha neden oldu. 34 KS 6189 plakalı bir otomobile, 34 GK 6611 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ticari aracın motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

ARAÇTAN DUMANLAR YÜKSELDİ, ÇOCUKLARI ANNELERİ ÇIKARDI

Araçta bulunan 1'i bebek 4 çocuğu anneleri kucaklarında korkuyla dışarı çıkardı. Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan çocuklar ile anneleri tedbir amaçlı olay yerinde bulunan ambulansa hastaneye götürüldü.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI

Her iki istikamette de kazalar nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından da trafik normale döndü. Polis kazalarla ilgili soruşturma başlattı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eyüp'te Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement