"Vatanım Sensin"in 17. Bölüm 2. Fragmanında, Cevdet, Eşref Paşa'yı Vuruyor - Son Dakika
Magazin

"Vatanım Sensin"in 17. Bölüm 2. Fragmanında, Cevdet, Eşref Paşa'yı Vuruyor

"Vatanım Sensin"in 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eşref Paşa, Cevdet'e "kimliğini ifşa ederim diye tehdit ediyor", Cevdet de Yunanlıların verdiği emirle Paşa'yı kurşuna diziyor.

28.02.2017 08:31  Güncelleme: 10:07

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi "Vatanım Sensin"in 17. Bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Eşref Paşa, Cevdet'e beni kurtarmazsan Yunan komutanına bir mektup ulaşacak diyerek Cevdet'in kimliğinin açığa çıkmasıyla tehdit ediyor. Cevdet de kendisine verilen emirle Eşref Paşa'yı kurşuna diziyor.

CEVDET YUNANLILARIN GÜVENİNİ GERİ KAZANMAK ZORUNDA

Cevdet'in hain durumuna düşmesi sonucunda, Yunanların yanında tekrardan yer alabilmesi için büyük bir sınavı geçmesi gerekiyor. Mustafa Kemal'in emriyle bu vazifesine devam etmesi de büyük önem taşıyor. Fakat bu göreve devam edebilmesi için tekrardan Yunanların güvenini kazanmalı ve Eşref Paşa'nın hayatına son vermesi gerekir.

EŞREF PAŞA HER ŞEYİ İFŞA EDECEK

Eşref Paşa ise bu duruma kayıtsız kalamaz ve ölmesi durumunda Vasili'ye her şeyi anlatan bir mektubun iletileceğini Cevdet'e söyler. Vasili'ye teslim edilecek bu mektupta Cevdet ile alakalı tüm oyunlarının detayının yazacağını ve ona göre son kez düşünmesi gerektiğini belirtir.

VATANIM SENSİN 2 MART PERŞEMBE KANAL D'DE

Heyecanlı bölümle izleyici 2 Mart Perşembe saat 20.00'da Kanal D'de buluşacak.

"Vatanım Sensin"in 17. Bölüm 2. Fragmanında, Cevdet, Eşref Paşa\'yı Vuruyor

Son Dakika Magazin 'Vatanım Sensin'in 17. Bölüm 2. Fragmanında, Cevdet, Eşref Paşa'yı Vuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement