Veli Kavlak'a Everton Kancası - Son Dakika
Spor

Veli Kavlak'a Everton Kancası

Veli Kavlak\'a Everton Kancası

Everton, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak'a talip oldu.

03.01.2015 08:49  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile iç transfer için masaya oturan Veli Kavlak, kulübüyle henüz anlaşamayınca, tecrübeli oyuncuyu takip eden kulüpler için cazip bir hal aldı.

200 BİN EURO FARK VAR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuyla masaya oturan Veli, yıllık 1.5 milyon euro isterken, kulübün de 1.3 milyon euro önermesi sonucunda anlaşma sağlanamamıştı. 200 bin eurolu fark nedeniyle siyah-beyazlılarla neredeyse kopma noktasına gelen Veli'yi isteyen Everton, Avusturya Milli Takımı forması giyen futbolcuya cazip bir öneride bulundu.

4 YILLIK TEKLİF

Sezon sonunda sözleşmesi bitmesi nedeniyle bonservis bedeli ödemeyecek olan İngiliz kulübünün yıllığı 2 milyon eurodan dört yıllık mukavele teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

AVRUPA'YA SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe'nin de durumunu yakından takip ettiği başarılı oyuncunun, Beşiktaş ile görüşmelere devam edeceği, anlaşma sağlanamaması durumunda Fenerbahçe yerine yurt dışına gitmeye sıcak baktığı ortaya çıktı.

VELİ KALMAKTAN YANA

Menajeri aracılığıyla Everton'un kendisine yaptığı teklifi, Premier Lig'in cazibesi nedeniyle, bir kenarda tutan Veli Kavlak, Beşiktaş'taki huzurlu ortamı çok sevdiği için, öncelik hakkını siyah-beyazlı kulüpte kalmaktan yana kullanmak istiyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Veli Kavlak'a Everton Kancası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement