Velilere Aile Eğitimi Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Velilere Aile Eğitimi Semineri Verildi

Velilere Aile Eğitimi Semineri Verildi

Malatya merkez 75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu velilerine, öğrencilerin öğrenim gördüğü sınıfta okul öncesi öğretmeni Demet Yılmaz ve rehberlik uzmanı Serdar Ardağ tarafından “Aile Eğitimi Semineri” verildi.

14.04.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya merkez 75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu velilerine, öğrencilerin öğrenim gördüğü sınıfta okul öncesi öğretmeni Demet Yılmaz ve rehberlik uzmanı Serdar Ardağ tarafından "Aile Eğitimi Semineri" verildi.

Velilere aile tutumları, olumlu disiplin, aile içi iletişim, çocuklarda uyum ve davranış problemleri ve Malatya Değerler Eğitimi (MADEP) nisan- mayıs ayı etkinliği olan, güven- özgüven konularında seminer yapıldı. Seminere katılan veliler, güven, özgüven ile ilgili sorular sordu. Veliler, kendi yaşantılarından da örnekler verdi.

Seminer sonunda veliler memnuniyetlerini dile getirerek, bu güne kadar çocuk yetiştirirken doğru bildikleri bir takım davranışların yanlış olduğunu öğrendiklerini belirttiler. Seminerden öğrendikleri bir takım bilgileri en kısa sürede davranış edineceklerini dile getiren veliler, çocuklarda oluşan her davranışın kökeninde ailenin olduğunu, çocuğun yaşadıklarını yansıttığını öğrendiklerini ifade ettiler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Velilere Aile Eğitimi Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement