Vezirköprü'de Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Vezirköprü'de Öğrencilerin Karne Heyecanı

SAMSUN (AA - Vezirköprü Yatılı Bölge Ortaokulu'nda (YBO) düzenlenen yarıyıl sonu programıyla öğrenciler karnelerini protokolün elinden aldı.

22.01.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (AA - Vezirköprü Yatılı Bölge Ortaokulu'nda (YBO) düzenlenen yarıyıl sonu programıyla öğrenciler karnelerini protokolün elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, öğrencilere önerilerde bulundu.

Düşük not alan öğrencilerin üzülmemesi ancak ikinci dönem daha çok çalışmaları gerektiğini anlatan Kaçıkçı, "Telafisini ikinci yarıyılda daha çok çalışarak yapabilirsiniz. Bu zayıflar ilerideki hayatınızın başarısız geçeceğine işaret değildir. Bizim ülkemizde en çok eğitim öğretime önem verilir. Ülkemizin hiçbir yerinde öğrenci ayrımı gözetmeksizin aynı eğitimi alır. Kendinizi hafife almayın, bizlerde bu sıralardan geçtik. Daha çok çalışırsanız başaramayacağınız iş yoktur" ifadelerini kullandı.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim alan 22 bin 362 öğrenci ve bin 428 öğretmen 15 gün tatile girdi.

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'nın yanı sıra Garnizon Komutanı Ömer Aydoğan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Soner Algök, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ve Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hasan Dursun katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vezirköprü'de Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement