Video: Half-Life 3 Çıkmadı. Peki Gordon Freeman Ne Yapıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Video: Half-Life 3 Çıkmadı. Peki Gordon Freeman Ne Yapıyor?

Video: Half-Life 3 Çıkmadı. Peki Gordon Freeman Ne Yapıyor?

Valve'dan ses çıkmasa da hayranlardan yeni çalışmalar gelmeye devam ediyor.

09.02.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Video oyun tarihinin en büyük belirsizliklerinden bir tanesi de Valve Software'ın geliştirdiği FPS serisi Half-Life'ın kaderi. Half-Life 2'nin ardından önce kapsamlı bir ek paket duyuran, sonra da bunu iptal edip yerine 3 tane Episode yayınlayacağını duyuran Valve, bunlardan iki tanesini yayınlamıştı. Üçüncü Episode'u göremedik ve birkaç yeni konsept tasarımın ardından yaklaşık 8 yıldır seriyle ilgili neredeyse hiçbir bilgi verilmedi.


Bundan birkaç yıl öncesine kadar Episode Three için söylentiler sürüyordu, ama artık oyuncular, bu kadar uzun süren bir aralığın ardından yeni bir eklentinin değil, başlı başına yeni bir oyunun geleceğini düşünüyor. Valve'ın Source 2 motorunu hazırladığı ve bu motorla da Half-Life 3'ü geliştirdiği tahmin ediliyor.


Resmi açıklamalar ne zaman gelir bilinmez, ama bu bekleyiş sürecinde oyunun hayranlarından birçok mod ve kısa videolar gelmişti. İşte onlara şimdi bir yenisi daha ekleniyor.


Fence Post Productions tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Half Life 3: Unannounced isimli 5 dakikalık video, Half-Life 3'ü beklerken geçen yıllar sonucunda Gordon Freeman'ın nasıl da sıkıldığını ve şişmanlayıp formdan düştüğünü gözler önüne seriyor. Videonun açıklamasında da (Gordon Freeman has been waiting...) belirtildiği gibi Gordon hala bekliyor, biz de öyle...


Eğer video penceresini göremiyorsanız tıklayın.


İyi seyirler.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Video: Half-Life 3 Çıkmadı. Peki Gordon Freeman Ne Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement