Viranşehir'de Şehiriçi 18 Yeni Araç Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Şehiriçi 18 Yeni Araç Hizmete Girdi

Viranşehir\'de Şehiriçi 18 Yeni Araç Hizmete Girdi

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hizmet veren 20 eski araç yerine son teknolojik donanıma sahip 18 yeni araç hizmete girdi.

01.11.2013 15:15

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hizmet veren 20 eski araç yerine son teknolojik donanıma sahip 18 yeni araç hizmete girdi. Araçlar ilçe merkezinde konvoy halinde gezdirilerek halka tanıtıldı.

Viranşehir Belediyesi, ilçe merkezinde görev yapan şehir içi araçları yeniledi. İlçedeki şehiriçi araçların kooperatifi ile görüşen Viranşehir Belediyesi yetkilileri, ilçede görev yapan araçların eskidiğini ve yerine teknolojik donanıma sahip araçların alınması gerektiğini belirtti.

Bunun üzerine şehiriçi tüm araçların yenilenmesine karar verildi. Yeni alınan araçlar bugün Kışla Mahallesi'nde bulunan belediye hizmet binası önünde basına tanıtıldı.

Tanıtıma Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Belediye Meclis Üyeleri, Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Balca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtımdan önce Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Balça yeni araçlardaki engelliler için yapılan kolaylıkları tanıttı.

Engelliler için tekerlekli sandalyelerin kolaylıkla bindirilmesi için rampalar yapıldığını belirten Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun "Tekerlekli sandalye kullanan engelli yurttaşlarımız araçlara çok rahat binecek ve kendi tekerlekli sandalyesinden inmeden araçta durabilecek" dedi.

Viranşehir Belediye Başkanvekili Burun, halka hizmet için çalıştıklarını söyledi. Engelliler için araçlarda özel eklemelerin olduğunu, eski araçların trafikten çekileceğini ve yerine yeni araçların hizmet vereceğini ifade etti.

Yeni alınan araçlar için kurban kesildi. Araçlar konvoy halinde ilçe merkezinde dolaştırılarak halka tanıtıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Şehiriçi 18 Yeni Araç Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement