Viranşehir'de Spor Sahası Sorunu - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Spor Sahası Sorunu

Viranşehir\'de Spor Sahası Sorunu

Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediyesi üniversitelerin beden eğitimi bölümlerine hazırlanan gençler için ücretsiz kurs açtı.

16.05.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi üniversitelerin beden eğitimi bölümlerine hazırlanan gençler için ücretsiz kurs açtı.

Belediye, beden eğitimi öğretmenliğine hazırlanan öğrencilere yönelik açılan ücretsiz kurs için, spor sahası bulamıyor. Med Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde kurs açtıklarını söyleyen Merkezin Müdürü Suar Uzun, öğrencilerin çalışmalarını yapabilmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden kullanmak için kapalı spor salonu ve stadyumu resmi yazı ile istediklerini belirtti.

Uzun, AKP İlçe Başkanı Celalettin Sayan'ın ağabeyi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dinçer Sayan'ın, "Fiziki koşulların yetersizliği" gerekçeleri ile gençlere yer tahsis etmediğini iddia etti. Açtıkları ücretsiz kursa 120 gencin başvurduğunu söyleyen Uzun, kursun yapımı devam eden belediye ye ait spor kompleksi ve köy yollarında devam ettiğini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Spor Sahası Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement