Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'den Kısa Kısa

Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu, şehit ailelerine ve gazi yakınlarına desteğinden dolayı Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer'e plaket verdi.

08.10.2015 17:15

Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu, şehit ailelerine ve gazi yakınlarına desteğinden dolayı Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer'e plaket verdi.

Çuvanlıoğlu, Citer'i ziyaret ederek, kendisine ilçede yaptıkları faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

Citer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit aileleri ve gazilere desteğine devam edeceğini söyledi.

Çuvanlıoğlu da Citer'in Viranşehir'e geldiği günden beri yürüttüğü çalışmalarla ve ilçe halkıyla kurduğu güçlü iletişimle herkesin takdirini kazandığını belirterek, "İlçe halkının huzur ve güvenliği için çaba gösteren Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle şehit yakınlarına ve gazilere gösterdiği destek dolayısıyla üyelerimizin hayır duasını kazanmıştır" dedi.

Kaymakam Citer'e plaket takdim eden Çuvanlıoğlu ve beraberindekiler, Citer ile fotoğraf çektirdi.

Gazeteci Seyrek, vefatının birinci yılında anıldı

Viranşehirli gazeteci Eyyüp Seyrek, dualarla anıldı.

Seyrek'in ölümünün birinci yılı nedeniyle belediye mezarlığında düzenlenen törene, meslektaşları katıldı.

Seyrek'in kabrine karanfil bırakan basın mensupları adına konuşan Mustafa Mert, merhumun Viranşehir adına büyük bir kayıp olduğunu söyledi. Seyrek'in haberleriyle ilçenin kalkınmasına katkı sunmaya çalıştığını ifade eden Mert, "Büyük usta Eyyüp Seyrek, meslek hayatımız boyunca biz gençlere çok emek verdi. Kendisi camiamız tarafından sevilen bir kişiydi. Bundan dolayı bizler de meslektaşları olarak O'na saygımızdan bu gün buradayız. Ruhu şah olsun. Allah taksiratını affetsin. O'nu hiç unutmayacağız" diye konuştu.

Seyrek, 65 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement